Mi a címe a következő filmnek? II. vh-s magyar film.
Néhány magyar katona bujkál. A legmagasabb beosztásút a Bitskey Tibor játssza. A csoportban van még Koncz Gábor és Tordy Géza is. Még minden inkább fiatalok.
Van egy orvos-felcser köztük, akinek az apja az a színész, aki -ha jól emlékszem a Matula bácsit játszotta.
Van köztük egy olyan régi ismerősük is, aki közben kommunista lett, de az nem beszél oroszul, csak a Bitskey.
A végén megjönnek az oroszok is.
Télen, hóban játszódik.
3.
Könyörgöm, már megcsináltam. NEM TALÁLTAM! Lehet, hogy megbuggyantam, de nem találom, már föladtam.
Pedig érdekes lenne az elejét hallani, hogy mit mondott az a valamilyen arisztokrata, aki arról beszélt, hogy valahogy úgy élte a család túl a történelmet, hogy voltak családtagok több szembenálló oldalon is.
Megnéztem a tévéjátékokat is, nem csak a filmeket.
A három név szerint említett színész összesen két filmben játszott együtt.
1965 - Kőszívű ember fiai - ebben ugye sem kommunisták sem oroszok nincsenek
1970 - Kedd, szerda, csütörtök - ennek a tartalmát nem ismerem, nem láttam.
Köszönöm szépen, úgy néz ki ez lesz az. És tévéjáték, tényleg. De nincs róla sehol semmi, csak a port.hu-n egy mondat, és néhány szereplő neve.
Pedig nagyon szeretném megnézni, hogy mit mond az arisztokrata annak az elején, ami monológnak csak a végét hallottam.
Miért tűnt el ez a film vajon? Bár az utolsó kép elég gagyira sikeredett, de maga a film nem olyan rossz, hogy lapátra tegyük. Nem is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!