Ti mit gondoltok az új Ákos Hazatalál középlemezről?
Nekem nem tetszik a borítója. Annyira elcsépet már ez az elegáns fekete fehér arannybetüs borító. (Falco - Junger Römer) A többivel az előzetes alapján nincs bajom. (Általában tetszik amit csinál)
Politikát láttok benne?
(Ellenség a kapuknál c. szám.)
Sajnálom hogy eltünt mellöle Hauber...
,Szokàsos Ákos dalok,meglepetések nélkül,a nem kell más vigasz nagy sláger lehet,ha nyomni fogjàk a ràdiók
Most meghallgattam. Szokásos Ákos, szájbarágós szöveggel, a gitár riff tetszik, Madi jót tett a dalnak.
Meghallgattam egy koncert verziót is, és érthetetlen számomra, hogy az albumverzión miért kellett széteffektelni Ákos hangját, még nem ártott meg neki a kor.
Politika csak annyi benne, amennyi szokott.
Nem fog sírni utána a hallókérgem :) Régen szerettem Ákos, amióta kidobta a zenekarját, és irányt változtatott, azóta nekem egyre erőltetettebb.
Állitólag úgy volt menhek tovább,csak közben kibékült Madival..
Érdekes része a dolognak hogy Menczel meg több idei koncerten felbukkant,nem lepnék meg ha jövöre szerepet kapna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!