Ez melyik vers?
Figyelt kérdés
Egy újságot olvastam, aminek valamilyen depresszióval kapcsolatos címe volt. Sajnos nem emlékszem rá, de nagyon megtetszett. Úgy emlékszem, Fodor Ákostól volt, de sajnos nem találtam úgy se. Annyit tudok belőle, hogy külön sorba voltak írva a dolgok 1-2-3 szavanként. Valami olyanról szólhatott(legalábbis ilyen maradt meg bennem) : "Sírok. Végig fut egy könnycsepp az arcomon. Hagyom. Leülök.)" Vagy valami ilyesmi, de a "hagyom" szó benne volt mindenképpen. Ha valakinek eszébe jutna ebből a kevés információból valamilyen vers/polaroid, az kérem írjon!2015. máj. 6. 16:33
1/2 anonim válasza:
UTFG.
Tóth Árpád: Meddő órán
Magam vagyok.
Nagyon.
Kicsordul a könnyem.
Hagyom.
Viaszos vászon az asztalomon,
Faricskálok lomhán egy dalon,
Vézna, szánalmas figura, én.
Én, én.
S magam vagyok a föld kerekén.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez volt az, nagyon szépen köszönöm
2015. máj. 7. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!