Lehet valahogy az olajfesték száradási idejét gyorsítani?
Figyelt kérdés
2018. szept. 14. 19:16
1/2 anonim válasza:
Lehet. Hővel+ szellőzéssel. Hősugárzó, vagy hőlégfúvó. Vigyázat, utóbbi 500 fokot fúj! Ez tízszerese a hajszárítónak, szóval könnyen lángra kap tőle minden. Én motor alkatrészt festettem, nem volt kedvem kivárni a 24 óra száradási időt. Gyöngéden meghőlégfúvóztam, és voilá: 3 perc alatt csont száraz lett, szerelhettem össze. Szóval ez működik, de nagyon észnél kell lenni!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ,alkatrészeknél bizonyosan kitünő amit mondtál,de én festményt festek vászonra olajfestékkel,az meg ugye pillanatok alatt lángra kap a ha előveszem a hőlégfúvót.Nincs valami más megoldás?Mert tudom hogy lassítót lehet kapni,de akkor valami egyéb gyorsítási technika nincs?
2018. szept. 14. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!