Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol lehet ilyen vásznat kapni?

Hol lehet ilyen vásznat kapni?

Figyelt kérdés

Tavaly vettem a Lidl-ben, de ugye pont ilyen termék max 1x van egy évbe de nekem kellene még ilyen.

Olyan vásznat keresek ami nincs feszítve alapozva van előre legyártott méret(enyém ami most volt (60,5x45) és tömbcsomagolásban van. Szóval mint az ilyen kis papírtömb csak ugye vászon le kell tépni és utána kell kifeszíteni

Tudna valaki olyan helyet vagy oldalt ahol ezt be lehet szerezni? A válaszokat előre is köszönöm

2017. aug. 13. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen "művészellátónak" hívott boltokban próbálkozz, művészeti szaküzlet vagy ilyesmi. Élőben meg tudod nézni milyen, amit ugye a neten nem.

Az egyik volt barátnőm apja főállásban fest, mégis állandóan kínban van a vásznakkal, főleg a minőséggel/mennyiséggel/árral.

2017. aug. 14. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!