Létezik ilyen oldal? (Alkotások eladása)
Van magyarban, de szeretnek durván bekorlátozni/adóztatni.
+ha csak magyarban gondolkodsz naaaagyon kevés jelentkező/bevétel lesz.
Meska.hu (etsy.com a külföldi verziója)
[link] (külföldi)
+ebay stb adok veszek oldalak
Ha érvényesülni akarsz s jó bevételt, akkor terjeszkedni kell (nah meg persze olyan munkákat felmutatni, ami átlag nép figyelmét is felkelti pl használati tárgyak).
Festmény/rajz a hétköznapi emberek számára egyre jelentéktelenebbek akármilyen sz&r ezt kimondani/leírni.
Én se 1-2 művészeti ágban tevékenykedek. S olyan alkotásokat csinálok leginkább ami kevés időt s befektetést igényel és van lehetőség munkafolyamat gyors levezetésére/sokszorosítására.
Pl szilikon negatívok, sablonok/szabásminták stb.
Hm, ertem, azota mar megkerdeztem masokat is es ok is ezt mondtak, hogy nem erdemes, es a festmenyek mar nem is tul nepszeruek.
Egyebkent ismerem azokat az oldalakat is amiket felsoroltal, sot meg regisztralva is vagyok, csak ott kezzel festett dolgokat nem nagyon tudok eladni (en legalabbis), olyan messzire szallitassal meg ilyesmivel nem nagyon szeretnek bajlodni. Digitalisan szoktam meg rajzolni, es valaki azt mondta az sokkal nepszerubb, abba erdemes inkabb energiat fektetni. Csak az a baj hogy az eleg lassan megy, meg gyakorlok, nem vagyok meg eleg jo. De akkor valoban azzal kellene foglalkoznom inkabb, gyakorolni es abbol bevetelt szerezni?
(bocsi hogy az egesz ekezet nelkul van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!