Művésznek tartod Lady Gagat vagy nem? Indokold meg!
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 22:40
1/22 anonim válasza:
Nem!Én inkább jónak tartom a producerét és a háttérstábot aki kitalálta ezt a Lady Gaga jelenséget és imidzst.. Viszont a hangja jó.
3/22 anonim válasza:
Azt hallottam róla, hogy másoknak is ír dalszövegeket. Az előadásával nincs gond. Mondjuk én nem a szépségéért szeretem, de valakinek az ilyen tipus jön be.
4/22 anonim válasza:
Nem, mert szerintem túl sok köze nincs ahhoz amit csinál, kivéve az éneklést. Mint ahogy az első is írta, Lady Gaga imidzsét nem saját maga teremtette meg. De jók a számai. Számomra viszont a művészet egy kicsit más.
5/22 anonim válasza:
LADY GAGA FOREVER <3 Imádom. =)
6/22 anonim válasza:
Nem!
Ráadásul felháboritanak a klipjei,meg h egyre több klipben látom h lány lánnyal smárol,jót mutatnak a gyerekeknek ha zeneadót néznek.
8/22 anonim válasza:
Azt se tudom ki az. Mármint hallottam róla dolgokat, de se nem érdekel, se nem tudok róla semmit. Szóval akkora művész nem lehet...
9/22 anonim válasza:
Igen! mert ő különlegesebb mint a többi celeb. polgárpukkasztó és bizarr, szerintem ezek tipikusan egy művész jellemzői :)
10/22 anonim válasza:
Állig begombolkozva nem tudna érvényesülni a művészetével, erről ennyit.
Több művészi van benne Madonnánál, tud pl zongorázni is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!