Tudtok olyan könyvet, ami 20-30 év múlva újraolvasva még mindig tetszett?
Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 22:56
1/20 anonim válasza:
Rengeteg ilyen könyv van, az értékes irodalomra pont ez a jellemző.
2/20 A kérdező kommentje:
Én most, 55 évesen, nem tudom elolvasni a régi kedvenceimet, a klasszikusokat is unom, meg Agatha Christie-t is.
2018. aug. 8. 00:25
4/20 lewega válasza:
Merle: A sziget
Leon Uris: Exodus
Ken Follett: A katedrális
Gárdonyi Géza: A láthatalan ember
Egri csillagok
James Jones: Most és mindörökké
Rejtő művei
Steinbeck: Édentől keletre
Hegedűs Géza: Az írnok és a fáraó
Merle: Mesterségem a halál
Kesey: Száll a kakukk fészkére
Hirtelen ezek jutottak eszembe!
5/20 A kérdező kommentje:
Ezeket már negyvenévesen sem tudtam újraolvasni, még Merle-t sem, pedig ő az egyik kedvencem volt fiatalon. Most már mind gagyinak tűnik. Ami meg nem gagyi, pl. Updike, azt unom :)
2018. aug. 10. 23:40
6/20 anonim válasza:
H. G. WELLS: A LÁTHATATLAN EMBER
H. G. Wells: Az istenek eledele
7/20 anonim válasza:
SI Mértéke, mennyiségek, szàmok. Műszaki könyvkiadó. Pl.
8/20 anonim válasza:
Na mégegyszer! ez a válasz?
SI Mértékegységek, mennyiségek, szàmok. Műszaki könyvkiadó
9/20 anonim válasza:
Ha elég sokat élsz, akkor csak olyan könyveket fogsz olvasni, melyeket korábban. Ezért gyarapítsd idöben a könyvtárad, majd 20-30 év múlva vedd elö azokat, amelyeket sikerült megörizned. De a használt könyvpiacon is tarolhatsz, rég elfeledett könyveket negyed áron kaphatsz meg. Tegyél félre pénzt drága szemüvegre is, biztos szükséged lesz rá.
10/20 A kérdező kommentje:
Pont az a problémám, hogy rengeteg könyvet összegyűjtöttem, és egyiket sem tudom elolvasni! A klasszikusok már idejétmúltnak tűnnek, a skandináv krimik után a régi krimik gagyinak...
Az egyetlen, akit még mindig el tudok olvasni, az Irwin Shaw.
2018. aug. 15. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!