Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » (Magán) könyvkiadás! Kaptam...

(Magán) könyvkiadás! Kaptam ajánlatot, mérlegelnétek?

Figyelt kérdés

Szóval 30db ragasztott, puhakötésú könyv 40-72 oldal terjedelemben lenne 95000Ft

Keményfedeles pedig szintén 30db, 40-72 oldal 120000ft.

Ezek milyen árak? Az elsőt mérlegelem.

2018. júl. 24. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Több mint 3000 ft darabja? Kicsit soknak tűnik.
2018. júl. 24. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

"Több mint 3000 ft darabja? Kicsit soknak tűnik."

Magánkiadásnál, ahol a legtöbb esetben jóval kisebb a példányszám, mint hagyományos kiadásnál, ez az ár teljesen természetes, főleg ha print-on-demand. A kérdés az, hogy ez csak a nyomtatás ára vagy minden együtt, tehát borítótervezés, ISBN ügyintézés, a kiadó jutaléka satöbbi.

2018. júl. 25. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Benn a borító meg minden össszeg de IS. szám nincs hozzzá.
2018. júl. 25. 13:45
 4/6 A kérdező kommentje:
ISBN*
2018. júl. 25. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemesebb piacképes kiadóra várni, ha komolyan szeretnél írással foglalkozni. A magánkiadásos emberek kevés olvasóhoz jutnak el, és van egyfajta kellemetlen szájíz is, amit a közvélemény hozzájuk társít, nem veszik olyan komolyan, mint egy mit tudom én... Libri vagy Európa kiadó által megjelentetett könyvet.
2018. júl. 31. 01:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen reális. Ilyen alacsony példányszámnál magasak a nyomdai egységárak, a kiadó alig keres rajta valamit. Más kérdés, hogy érdemes-e ilyen példányszámban könyvet kiadni, amikor 2-300 példányban sem lenne sokkal drágább. (Tizedelődne az egységár.)
2018. nov. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!