Érdemes a Könyvmolyképző Aranymosására szépirodalmi művet küldeni?
Azért kérdezem, mert ők főleg zsánerirodalommal foglalkoznak, és vannak könyveik, amik nem túl igényesek. A legtöbb olvasójuk nem is szépirodalmat vár tőlük. Viszont nagy, országos kiadó és minden évben meghirdetik az Aranymosást, ami nagyon jó lehetőség.
Azok a kiadók, amik szépirodalmat adnak ki, gyakran nem is fogadnak kéziratokat pl. Magvető, Európa kiadó. A Libri és Jelenkor nem jelzi a honlapján, hogy lehet-e hozzájuk küldeni kéziratot, de nem nagyon jelennek meg náluk mostanában első könyvesek.
Több novellám jelent már meg irodalmi folyóiratokban, pályázatokon is értem el jó helyezéseket, komolyan veszem az írást és jó kiadót szeretnék találni az első regényemnek, ezért vagyok bizonytalan.
Szia!
Én az íráshoz adok a blogomon tanácsokat, ha érdekel. Bocs hogy reklámozom, de úgy gondoltam, érdekelhet:
Én olvastam szépirodalmat, magyar írótól (vagy ami közel állt hozzá... attól függ, mit értesz alatta, ugye)
Gulyás Péter: A végtelen térségek hallgatása
Okváth Anna: Más állapotok
Istók Annának is volt ott könyve, a címre nem emlékszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!