Írtam egy drámát, hová tudnám beküldeni?
El lehet küldeni kisebb színházakhoz, esetleg művészeti folyóiratokhoz, ahol publikálnák?
Vagy várjam meg, amíg lesz egy pályázat, ahová beküldhetem?
Nagyszerű, én meg írtam egy forgatókönyvet, 60 verset, meg már vagy 20 novellát.
Együtt örüljünk?
Kérdező, gratulálok!
Jubilálsz! Te vagy a tizedik, aki ezt itt megkérdezi.
Léleknyugalommal nézd vissza az előzőket.
Várd meg a pályázatokat, esetleg töltsd fel a netre. Ha van pénzed (nem is kell sok hozzá), kiadhatod magad is.
Nem akarlak elkeseríteni, de ezernyi wannabe művész van, miközben ez is egy szakma és több évtizednyi tapasztalat, gyakorlat kell, hogy elfogadható művet tudj írni.
Nem tudom minek ír, aki képtelen normális választ adni, ráadásul a jubilálni szó jelentésével sincs tisztában...
Kedves utolsó, köszönöm, akkor inkább várok pályázatra. Egyébként nem vagyok teljesen kezdő, remdszeresen publikálok irodalmi folyóiratokban, antológiákban, és több pályázati helyezésem is van, de azok novellák, drámából ez az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!