Hova érdemes verset beküldeni, feltölteni?
A Poet nem rossz. Az un. verses portálokon ez úgy megy, hogy olvasó is vagy, meg költő is, azaz, ha nem olvasod mások műveit, a tiedre is kevesebb figyelem irányul, tehát foglalkozni kell az üggyel.
Nekem még a moly.hu jött be.
Nem kifejezetten erre való, de van egy zóna, ahol a saját írásokat mutatják meg egymásnak a molyok, ott aránylag jó visszajelzéseket lehet kapni.
Facebookon a "Pályázatok íróknak" nevű oldalon én már sok klassz dolgot találtam, ha érdekel, nézd meg!
Sok sikert az íráshoz! :)
Egyetértek a válaszolókkal! Moly.hu, Poet.hu, meg rengeteg, de rengeteg pályázat van. Most én is szeretnék jelentkezni egy olyan pályázatra mondjuk,aminek az a címe, hogy a Lélek ünnepe. Szerintem abszolút megéri mindenfélére nevezni, egyrészt nagyon nyerési esély és egy versíró pályázatot már megnyertem pár hónapja.:)
Szóval, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!