Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van valaki, aki fel tud fogni...

Van valaki, aki fel tud fogni bármit is Tolnai Ottó Világítótorony ​eladó című művéből?

Figyelt kérdés
emelt magyarosoktól kérdezem főleg

#Tolnai Ottó #világítótorony eladó #emeét magyar
2018. jún. 5. 01:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van, de nem túl sokan. A molyon a könyv 43%-on áll, még ilyen lepontozott művet nem láttam.

[link]

2018. jún. 6. 00:18
 2/13 anonim ***** válasza:

Biztos van, de nem én vagyok az. Megtanultam, amit a tételes könyvben írtak róla, oszt' cső.

Amúgy "nagyon igazságos", hogy valaki Petőfit vagy Aranyt húz majd, más meg ezt a...

2018. jún. 6. 01:15
 3/13 A kérdező kommentje:
kihúztam és majdnem megállt a szívem. :DDDDDD de sikerült sokat beszéltem róla.
2018. jún. 9. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:

RIP :D

Hogy volt megfogalmazva a feladat? Csak annyi, hogy beszélj a műről, vagy le volt írva, hogy elsősorban milyen szempontból kell elemezni?

Nyelvtanból mit húztál?

2018. jún. 9. 13:18
 5/13 A kérdező kommentje:
olyan szempontból, hogy miért van benne sok személynév, földrajzi név, stb., illetve mennyiben útikönyv. nyelvtanból a szövegkohéziót, ott egy egyperces novellán belül kellett rámutatni a kohéziós elemekre. te mikor mész/voltál?
2018. jún. 9. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Végig tudtad beszélni a 20 percet?

Én hétfőn.

2018. jún. 9. 16:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Én holnap megyek.

SEMMI értelme, a falhoz tudnám b..ni a könyvet.

2018. jún. 10. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
B...d inkább majd a tanárokhoz! :D
2018. jún. 10. 23:12
 9/13 A kérdező kommentje:
végig tudtam beszélni, igen. sok sikert mindenkinek! :D
2018. jún. 11. 01:28
 10/13 anonim válasza:
Uh basszus,én sem akartam azt a szart húzni. Helyette egy másik szart,a francia premoderneket húztam,meg a korlátozott nyelvi kódot xdd
2018. jún. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!