Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha klasszikus zenére alszok...

Ha klasszikus zenére alszok el annak lehet vmi előnye vagy jót tesz nekem? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 22:13
 1/8 anonim válasza:
16%
Rövid időn belül b*zi leszel. Hogy ez jó-e, azt döntsd el te. A társadalomnak hasznára fog válni, az biztos.
2010. jún. 15. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem maximum műveltebb leszel.

Bár van aki szerint a klasszikus zene az agy bizonyos területeit jobban aktivizálja mint más tevékenységek, de szerintem klasszikus zene hallgatástól nem leszel okosabb.

Ettől függetlenül én javaslom.

2010. jún. 15. 22:26
 3/8 A kérdező kommentje:

elsőnek : kössz ez megnyugtat:D

másodiknak : a te válaszod értelmesebb volt:D

2010. jún. 15. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is zenére alszom el, csak nem klasszikusra. Bajod nem lesz tőle. Bár nem vagyok túl művelt ilyen téren de vannak szép, nyugtató, amolyan "altató" jellegűek amik biztos meg tudnak nyugtatni.

L/18

2010. jún. 15. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem oszt, nem szoroz :)
2010. jún. 15. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugtat,úgyhogy valószínűleg jobban alszol.Nem véletlenül ajánlják kismamáknak é babáknak.Állítólag,aki terhesen sokat hallgat komoly zenét,annak sokkal nyugodtabb babája fog születni.Egyszer láttam egy kísérletet ezzel kapcsolatban.Mindkét szobában volt két egyforma növény,az egyikben csak klasszikus zene szólt folyamatosan,a másikban rock.Egy bizonyos idő elteltével megmérték a változásokat,az a növény amely kl. hallgatott bizonyítottan fejlődött és nőtt,amelyik pedig rockot,az károsodott.

Szomorúan hallottam ezt,mivel az enyémek sok Rammsteint hallgatnak:P

2010. jún. 15. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Első:ez egy olyan okos hozzászólás volt!Kérdező,ha nem hallgatsz klasszikust olyan agymeggárgyult fenenagy megagyökér leszel mint az első:D
2010. aug. 4. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Első az egy hülye,szerinte ha egy férfi nem egy gyárban dolgozik naphosszat vért izzadva és nőkről(vagyis ribikről)pletykálva,az b-zi.

Kérdező:Nekem a klasszikus zene adja az ihletet a rajzaimhoz.

2010. aug. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!