Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit tudsz a római Panteonról?

Mit tudsz a római Panteonról?

Figyelt kérdés
Nem linkeket vagy bemásolt dolgokat várok
2010. jún. 15. 07:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Marcus Agrippa építtette ie. 27-ben az istenek tiszteletére.

Tessék, írtam egy dolgot. Ezzel mit bizonyítottam? Hiszen kikereshettem akár a netről is ezt az adatot.

Azzal pedig kár felvágnod, hogy te milyen sok mindent tudsz a Pantheonról. Na, én meg sok dolgot tudok a Rosslyni kápolnáról - és akkor mi van?

A Pantheon ismerete nem tesz téged sem műveltebbé, sem értékesebbé, mint az átlagot.

2010. jún. 15. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Föl akartalak pontozni, de meggondoltam magam, ahogy végigolvastam.

Nem felvágok. Ez egy játék lenne, csak úgy látom, senki sincs játékos kedvében.

2010. jún. 15. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy senki nincs játékos kedvében, csak az, hogy nem veszed észre a kérdésed értelmetlenségét. Egyrészt a GYK nem az a hely, ahol tömegesen rajzanának a műveltebbnél műveltebb emberek, akik bármit tudnak neked mondani a Pantheonról, másrészt továbbra is ott tartunk, hogy ha valaki mond neked valamit, azt valószínűleg úgyis a netről fogja lelesni.

De azért további kellemes szórakozást... mellesleg, nem érzem magam megbüntetve, amiért nem pontoztál fel. Nem azért szoktam ide írni, hogy 100%-on pörögjek, hanem hogy értelmes válaszokat adhassak (többnyire) értelmes kérdésekre.

2010. jún. 15. 14:39
 14/15 anonim válasza:

Mit tudok róla amit esetleg más nem hmmm

-nyitott a teteje és beeshet az eső(de tényleg nagyot néztem)

-irtózatos mennyiségű turista van bent

-csúszik a padló(bár ez lehet h csak személyes élmény)

-a mellette levő utcában van 1 király kis étterem olyan igazi olasz hangulatú(és elég olcsó is)

nem hiszem h pont ilyesmire számítottál de tessék infók a Panteonról. :P

2010. jún. 22. 18:32
 15/15 A kérdező kommentje:
De, hasznos volt a válaszod. Főleg, mert saját élmény alapján mesélted.
2010. jún. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!