Mit tudsz a római Panteonról?
Marcus Agrippa építtette ie. 27-ben az istenek tiszteletére.
Tessék, írtam egy dolgot. Ezzel mit bizonyítottam? Hiszen kikereshettem akár a netről is ezt az adatot.
Azzal pedig kár felvágnod, hogy te milyen sok mindent tudsz a Pantheonról. Na, én meg sok dolgot tudok a Rosslyni kápolnáról - és akkor mi van?
A Pantheon ismerete nem tesz téged sem műveltebbé, sem értékesebbé, mint az átlagot.
Föl akartalak pontozni, de meggondoltam magam, ahogy végigolvastam.
Nem felvágok. Ez egy játék lenne, csak úgy látom, senki sincs játékos kedvében.
Nem az a baj, hogy senki nincs játékos kedvében, csak az, hogy nem veszed észre a kérdésed értelmetlenségét. Egyrészt a GYK nem az a hely, ahol tömegesen rajzanának a műveltebbnél műveltebb emberek, akik bármit tudnak neked mondani a Pantheonról, másrészt továbbra is ott tartunk, hogy ha valaki mond neked valamit, azt valószínűleg úgyis a netről fogja lelesni.
De azért további kellemes szórakozást... mellesleg, nem érzem magam megbüntetve, amiért nem pontoztál fel. Nem azért szoktam ide írni, hogy 100%-on pörögjek, hanem hogy értelmes válaszokat adhassak (többnyire) értelmes kérdésekre.
Mit tudok róla amit esetleg más nem hmmm
-nyitott a teteje és beeshet az eső(de tényleg nagyot néztem)
-irtózatos mennyiségű turista van bent
-csúszik a padló(bár ez lehet h csak személyes élmény)
-a mellette levő utcában van 1 király kis étterem olyan igazi olasz hangulatú(és elég olcsó is)
nem hiszem h pont ilyesmire számítottál de tessék infók a Panteonról. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!