Mit tudsz a római Panteonról?
Nem fogom azt válaszolni! És légyszíves, ne kötözködj! Tudsz vagy sem? Ha tudsz, válaszolj!
Például a Colosseumosnál is volt olyan érdekesség, amit nem tudtam.
figyelj, a netem megtalálhatsz mindent ami valaha megjelent ezekrőlaz épületekről.És általában az első 10 linkben.
Miért mi az amit te tudsz és nincs a neten?
9:43 vagyok, úgy tűnik, nem érted mire akarunk utalni, amit mások tudnak, az is fent van a neten, amit te tudsz, az is,mindent megtalálsz. esetleg a Panteon közelében élő 80 éves bácsika tud olyat, ami nincs a neten, de azt tőle kéne megkérdezni.
nem kötözködni akartam, hanem arra kilyukadni, hogy itt senki nem fog neked melózni azzal, hogy 8 oldalt beírjon a Panteonról, amit már úgyis tudsz(mivel másolással, linkekkel nem elégedsz meg), hiszen nem tudhatja előre, hogy te mit tudsz. ennyi.
Rengeteg dolgot tudok a Pantheonról, mert sokat olvastam róla, viszont te soha nem lehetsz biztos abban, nem hazudok-e éppen. Mi lenne, ha most kiírnék ide egy oldalnyi szöveget, amit innen-onnan szedek össze a netről? Állíthatnám, hogy fejből tudom, de mi rá a garancia?
Nem kaphatsz biztos és értelmes választ erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!