11/26 anonim válasza:
Hát igen, látni hogy itt tükrözödik a fekete szemén, igy érthető! Ennek ellenére tényleg müvészien rajzolsz! Amúgy bal vagy jobb kezes vagy?
12/26 A kérdező kommentje:
Azért próbálok még javítani rajt.
2010. jún. 13. 18:16
14/26 A kérdező kommentje:
Jobb kezes vagyok. Tudom mondják, hogy a bal kezesek jobban rajzolnak.
És ahhoz képest, hogy 16 (1 hónap múlva 17) éves vagyok milyen? Sima gimibe járok és nem hiszem, hogy így felvennének művészeti egyetemre. Persze nyáron majd sokat gyakorlok, de csak magamtól, ill. könyvekből tudok tanulni.
2010. jún. 13. 18:20
15/26 anonim válasza:
Ritkán mondok ilyet, de szerintem te eszméletlenül tehetséges vagy! Mindenképpen valami ilyesmi pályát próbálj meg magadnak választani! Ha van a sulitokban rajzfakt, jelentkezz, vagy keress egy rajztanárt, aki korrepetál, érdemes fejlődnöd, hidd el nekem!
16/26 anonim válasza:
Aki 16 évesen így rajzol, abból még bármi lehet.
17/26 A kérdező kommentje:
Rajzfaktra már jelentkeztem. Jövőre kezdődik, de csak én megyek egyedül a 4 osztályból, ezért úgy volt, hogy nem lesz. De ma mondta a tanár, hogy megtartja egyedül nekem. :-)
2010. jún. 14. 21:10
18/26 anonim válasza:
Hidd el, muszáj valami olyan helyre menned ahol pont az ilyen tehetségeket keresik mint Te.Ez nem mindennapi! Neked is megéri! Sok sikert Evelin! :)
19/26 A kérdező kommentje:
Köszi!
Komolyabb iskolába biztos nem vesznek fel. Úgyhogy nem tudom. De ha nem is tanítják, attól még csinálni fogom hobbiból.
Jövő hét végén falunapon ki lesz állítva pár rajzom. Aki látta annak tetszettek.
2010. júl. 3. 09:37
20/26 anonim válasza:
Hú, tényleg gyönyörű a rajzod Tényleg nagyon tehetséges vagy, érdemes lenne ezzel foglalkoznod.
Egyébként külön azért is tetszik a rajz, mert nekem is van egy 2 éves beagle kutyám =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!