Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ki ismeri fel ezt a képet?

Ki ismeri fel ezt a képet?

Figyelt kérdés

Az alábbi link alatt látható kép alkotójára, vagy címére lennék kíváncsi.

[link]

Köszi a válaszokat előre is.

2010. jún. 10. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Orbán Viktor
2010. jún. 10. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Valaki talált a neten egy rakás narancssárga cuccot és azt összemásolta Paintben. Ilyet bárki tud.
2010. jún. 10. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja.És még a kompozíció is szahar.
2010. jún. 10. 12:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Régen volt egy falinaptár, melyen hasonló képek voltak. Egy színben voltak összepakolva tárgyak, és különböző dolgok. Nevezhetjük kompozíciónak. Bármennyire is nem tetszik ez egy művészeti alkotás. Lehet, hogy ez éppen számítógépen lett megszerkesztve, de remélni véltem, hogy találok itt hozzáértőt, aki látta azt, amire gondolok, és esetleg tud róla valami infót mondani.
2010. jún. 10. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontsabban alkalmazott művészet, alkalmazott grafika inkább, ebből adódik, hogy ezt alkalmazott grafikus csinálta (hacsak nem amatőr munka)
2010. jún. 10. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocs Drága, de én a Képzőművészeti Egyetemen végeztem képgrafika szakon.Ezért szakértőként bátran mondhatom, hogy szahar a kompozíció.Nyugodj bele.:)
2010. jún. 10. 13:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Az imént már leírtam, hogy ehhez a képhez HASONLÓ képek voltak egy egykori falinaptáramon. A kompozíciókat valaki összeállította, a MŰVÉSZ neve szerepelt a naptáron is. Bizonyára ismerősek lehetnek ezek az összecsukott állapotban kocka alakú naptárak, melyekben egy-egy művész alkotásai vannak (minden hónapban 1).

Azért örülök, hogy egy szakképzett választ is kaptam.

Gondolom akkor most Ön is rájött, hogy bizony a könyvekből nem lehet minden ismeretre szert tenni.

2010. jún. 10. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudom, melyik képek azok. Azok valóban rendesen összeállított tárgyak voltak lefényképezve.
2010. jún. 11. 12:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Semmi konkrétabbat nem tudsz róluk?
2010. jún. 22. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
ez tényleg egy nagy rakás ...De szerintem itt nem fogsz választ kapni még a központi Szabó Ervin könyvtár művész polcán is többet találsz arról amit keresel,ott dolgoztam és elég nagy mennyiségű művészeti könyvvel rendelkeznek
2010. szept. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!