Hogyan hívják ezta a művészeti ágat ( faragási technikát)?
Figyelt kérdés
Régen volt egy kèpünk a falon, ami nagyon tetszett, szeretnék ilyet keresni, de nem tudom hogy hívják és napok óta keresek, de nem találom.
Egy kisebb méretü 30x30 as puha fából készült lapot csiszolás után lefestett feketére, majd ebből vésegette ki az anyagot és így rajzolódott ki az alkotása. Csak közelről látszódott, hogy nem világos ecsetvonásokból áll, hanem " kifaragásokbó".
Hogyan keresnél ilyen képeket?
2018. márc. 10. 00:37
1/1 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, de a pontos nevét sajnos nem. Lehet, hogy nincs is neki. Én úgy keresném, hogy faragott (vésett) faliképek, népi faragási stílusok, vésések, síkfaragás, síkvésés, fekete vésett képek, stb. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!