Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Segítene nekem valaki?

Segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tervezési órámra kaptunk olyan feladatot, hogy az iskola pszihologusának termébe kell egy rajzot csinalnálni amit mindenféle papírból kivágott geometriai formával díszítünk, színezünk ki.

sokat ötleteltem rajta. az egyicsoport egy nagy szemet csinal a masik egy fat.

Én olyan képet szeretnék csinálni ami arra utal hogy a Földünket mi emberek rontsuk el, emberi kapcsolatok nincsenek, mindenki a telefonját nyomkodja és a földünk már lassan a világpusztulás felé torkollik.

már van egy pár ötletem,de még más ötleteket is elfogadnék. esetleg nem is ebbe a témába. a képem szeretném ha színes lenne és sokat mondana.

köszönöm a segítségeket!

2018. febr. 25. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Nem jó az ötlet . Régen a hódító asszírok egyéb pl római birodalmakra tartották örökké lesznek és csak elnyomás terror marad . Nem így történt . A kommunizmust is ez az illúzió kísérte , de az iparosodás előtt azt tartották hogy az állati erő felemészt mindent és nem lesz gabona semmi ha így halad a kor . Erre megjelentek a gépek , most meg tőlük meg a mesterséges értelemtől rettegnek ...
2018. febr. 25. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!