Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyik Kiadónak kell írnom,hog...

Gallits Gábor Csaba2 kérdése:

Melyik Kiadónak kell írnom,hogy megszerezhessem Lőrinc L. László/Leslie L. Lawrence/Frank Cockney Összes eddig megjelent könyvét a külföldi vallásokról is?

Figyelt kérdés
Engem Nagyon Érdekelnek az Író eddig megjelent művei,bár már van néhány könyvem Tőle,De Annyi nekem nem elég,mert szenvedélyem az olvasás.

jan. 26. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kiadók nem rendelkeznek készlettel a saját régebbi könyveikből. Tehát antikváriumban kell keresned.
jan. 26. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerzel egy listát a megjelent könyvekről, majd kiadónként csoportosítod. Megnézed a kiadók weboldalát, lehet-e még náluk kapni, ha nem, akkor meg jófogáson, vaterán, antikváriumokban kell keresgélned, amíg meg nem találod.
jan. 26. 22:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és akkor próbálkozom majd a Kiadók felkeresésével interneten És akkor Hátha Sikerrel járok.
jan. 27. 22:58
 4/5 Strongest válasza:

Nekem van néhány eladó könyvem az írótól nem is túl drágán. Privátban tudunk egyeztetni. Én is nagy rajongója vagyok, gyűjtöm illetve többször is találkoztam vele dedikálásokon, élménybeszámolókon stb.

Egyébként a fent írott ajánlásokat tudom én is javasolni: antikvárium, jófogás, vatera stb. Esetleg könyvtár!

jan. 31. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen Ezt Az Új Választ is,Sajnos egy Otthonban élek és itt figyelik és beosztják A Pénzem Úgy Hogy Megszabják Mire És Mennyit engednek költeni de van egy Otthonban Kedves Régi Barátom Aki eddig is vásárolt nekem Lőrinc L. László és Leslie L. Lawrence könyveket és Ő is régi Könyveket szokott szerezni nekem és eddig van 27 könyvem az Írótól A Két nevén.
febr. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!