Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van olyan költő akinek nem...

Van olyan költő akinek nem volt szeretője?

Figyelt kérdés

2018. febr. 25. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
van
2018. febr. 25. 13:48
 2/9 anonim válasza:
70%
Kölcsey Ferencnek, ha jól tudom nem volt. Férfiaknak írt szerelmes verseket.
2018. febr. 25. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne higgy el inden,t amit Nyáry Krisztiántól olvasol.

Andersen (költő is volt) soha nem járt senkivel, de nők/férfiak is tetszettek neki. Plátóilag volt szerelmes.

Juhász Gyula is magányos volt. Mármint ő a szó tényleg negatív értelmében.

2018. febr. 25. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Arany János
2018. febr. 25. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal Babitsnak sem volt.
2018. febr. 25. 23:15
 6/9 anonim válasza:
Még nekem sem volt :)
2018. febr. 27. 04:38
 7/9 anonim válasza:

A nagy számok törvénxye alapján biztosan volt olyan is aki nem bi-,homoszexuális,nem házasságtörő vagy bigámista,és a többi...

De a költők életrajzi leírásait nem úgy kezdik általában,hogy X.Y. totál átlagos,unalmas heteroszexális életet élt...

Szinte minden nagy "művészlelkű" embertársunknak volt valami "dilije". Nekem nagy kedvencem Ady,és milyen kis disznóságai voltak...ebben állt a zsenije.:)

2018. márc. 1. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogyhogy szeretője? Mármint a felesége mellett? Mert Babitsnak, Aranynak volt családja vagy legalább felesége. Én a szeretőt úgy értettem, párkapcsolat.
2018. márc. 1. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Feleség mellett vagy barátnő mellet még egy nő az életükben így értettem :D Minap olvastam egy gyönyörű verset amit a költő a feleségének írt és utána olvastam ,hogy csalta őt innen jött a kérdés.
2018. márc. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!