Valaki tud pár érdekességet mondani Petőfi Sándorról?
Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 17:32
1/9 anonim válasza:
112 verset írt Szalkszentmártonban. Ez azért érdekes mert születésem óta itt élek és én meg egyet se voltam képes írni.
2/9 anonim válasza:
Nem, de azt tudom, hogy Arany János enyhe utalást tesz rá a Walesi Bárdokban
3/9 anonim válasza:
Én Aszód városkájában éltem le gyermekkoromat, és Petőfi oda (is) járt iskolába (a hajdani iskolája jelenleg Városi Múzeumként üzemel). Mondjuk lehet, hogy ennek a ténynek globálisan tekintve nem túl magas az érdekesség-faktora, de nekem gyemekként ez roppant érdekes volt akkoriban.
4/9 anonim válasza:
Állítólag egyszer annyira sokáig nézett a Napba, hogy majdnem végleg megvakult.
5/9 anonim válasza:
Annyira emléxem, hogy gatyába táncolt...
6/9 anonim válasza:
Itt a teljes Napba nézős sztori:
7/9 anonim válasza:
Természetesen, mint minden híres ember a Földön, így Petőfi Sándor is MAGYAR volt!
8/9 anonim válasza:
* a felesége meg bugyiba,
úgy mentek a moziba
9/9 anonim válasza:
Ő és a színész társai megszálltak Kecskeméten, az emberek pedig befogadták őket.
Másnap egy előadáson megöltek egy embert, és az ott lakók tényleg azt hitték hogy valóban gyilkosokat fogadtak be, ezért kidobták az utcára őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!