Petőfi Sándor vagyok, van mondani valód?
Figyelt kérdés
#Hia haza #magyar vagyok oszt cső
2016. nov. 5. 19:47
1/13 anonim válasza:
Ha januárig nem találkoznánk, boldog 194. születésnapot!
3/13 anonim válasza:
Ejj mi a kő Petőfi kend,
a Gyakorin lakik itt fent?
4/13 anonim válasza:
Szedd már le azt a rusnya bajszodat, mer' nem jelöllek be fészbúkon. Ja meg a Gazsi azt kérdezi, hogy kiáshassa-e az anyád tyúkját, mert a latrináslejtőn már minden dögöt megettek.
6/13 anonim válasza:
Ezt nézd meg... https://www.youtube.com/watch?v=CJa8miB5SaI
7/13 anonim válasza:
Az anyja tyúkja már csak Bob Marley-t hallgat. Legalább fény derült arra is, hogy készül a vicces rántotta. Majd pödrök magamnak kendermagos cigit.
8/13 anonim válasza:
Hová tűnt Daimon Hill Segesváron?
9/13 anonim válasza:
TISZTA SZÍVBŐL KÖSZÖNÖK MINDENT AMIT A MAGYAR HAZÁÉRT TETTÉL!!
..viszont nem tudom hogy megérte-e harcolnod,mivel az utódok a szabadságban sokszor nem tudnak mit kezdeni magukkal és hülyébbnél hülyébb kérdéseket tesznek fel a nemrég feltalált interneten keresztül.
ISTEN NYUGOSZTALJA A MAGYAR HŐSÖKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!