Body kiállítás 4-5 éves gyereknek mennyire ajánlható? Bemehet ilyen korú gyermek, ha érdekli?
Érdekes, hogy a halált ilyen lazán veszed, de a szex már zavarba ejt. Érzed ugye, mennyire képmutató hozzáállás.
Ezen a kiállításon még nem voltam, de az ELTE Anatómia Múzeumában igen, majdnem felnőttként, és mivel rohadtul nem orvosi szemmel nézelődtem, elég rosszul éreztem magam a formalinban eltett emberek között.
Ha nem tudod, mit mondj a gyerekcsinálásra, akkor azt hogy fogod kezelni, ha rájön, hogy te is meg fogsz halni, sőt még ő is? Mit mondasz, mi lesz vele, miután letették a földbe? Még mindig reménykedem benne, hogy csak hülyéskedsz, természetes, hogy a gyereket érdekli a saját teste, de azért nem kéne rögtön preparátumokat mutogatni neki.
(95%-ban biztos vagyok benne, hogy nem gondolod komolyan a kérdést, a maradék 5% meg inkább csak gyanakvás, mert sok "érdekes" kérdést láttam már itt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!