Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen vonót vegyek magamnak?

Milyen vonót vegyek magamnak?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy egy szénszálas vonóval is el tudom e játszani a Mendelssohn heg.vers. III. tételében a repülő spiccato-s részeket? Néha azt érzem, egy szénszálas vonóval csak durvábban, kevésbé finoman lehet hegedülni. Most nincs pénzem drágábbra. Pl. egy lassú Bachot nehezebb vele eljátszani, szerintem.

2018. jan. 30. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
A karbonos drágább
2018. febr. 2. 08:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy hogy kerültél a gyakori kérdések közelébe ezzel a kérdéssel :D Nincs neked tanárod, társaid?

Amúgy nekem karbonszálas vonóm van, egy nem túl drága pár tízezres dolog, és bármit el tudok vele játszani. Ha lenne pénzem akkor már pár árkategóriával feljebb, 200-300-ért vennék egy vonót, de nekem nagyon bejött ez a karbonos. Plusz, ez ha véletlen kiesik a kezemből nem törik el.

2018. márc. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!