Hol énekeljek? A szomszédokat zavarja.
A játszótéren legyenek tánc, táncestek, akik énekelnek, hogy ki lehessen ülni a parkba.
Füzesabony a városod!
Mit tudsz tenni?
Hangszigeteltté tenni az egyik szobát.
Elköltözni.
Elmenni máshova gyakorolni.
Ha ők hangoskodnak támaszd ki a csengőjüket.
Ők megtehetik s te eltűröd, akkor sz-rd le őket te is.
Vagy ha ajtót nyitasz mondd nekik, te elviseled őket szval ők is fogadják el :)
Én gondoskodtam arról, hogy a régebbi helyen a szomszéd csajnak el legyen távolítva a kutyája.
Úgy képzeld el reggel 6:45kor lelépett a picsu és onnantól kezdve amíg meg nem jött a kutya vonyított/ugatott naaagyon kevés szünetet tartva (5perc max).
1 éven át... Egy ideig tűrtem, mondom lehet picike s hozzá kell szoktatni a helyzethez, de amikor már nem egészséges idő után (3.hónaptól) már a nyakukra jártam. Se üzenetre se kopogásra semmi reakció, aztán elkaptam a kedves anyukát munkába menetkor, hogy ez baromira nem normális. Felajánlottam, hogy a rázó nyakörvet is oda adom nekik csak csináljanak valamit.
Otthoni munkám van s elég kellemetlen volt összpontosítani. S azért lett elintézve 1 év után, mert fél évet kimentem dolgozni, elég gáz volt, hogy visszatéréskor is a kutyaugatás fogadott.
Ha a szomszédokat zavarja mondd nekik adják oda a tojástartókat, amiket kidobnának s használd fel apránként. Ez is egy opció.
Megjegyzés: pl én kifejezetten utálom a hangosabb, irritáló embereket. A kornyikálástól pedig falra mászok.
Csend s nyugalmat szeretem, rám még nem volt panasz, kivéve amikor a csaj leállította a húgomat s neki állt pampogni, mert azt hitte én vagyok (látni se látott xD), aztán kiléptem az ajtón és leosztottam a sárga földig:
-a kutyát tanítani,nevelni is tudni kell.
-úgy állítson le valakit, ha legalább tudja is ki az...
...amint szembesült velem, hogy milyen személyiségem van bekussolt.
A határozott felszólalással sok embert el lehet nyomni, ha igazad van s tényekkel szembesíted, akkor nagy eséllyel te nyered meg a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!