Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a 'Rekviem...

Mi a véleményetek a 'Rekviem egy álomért' című filmről?

Figyelt kérdés
Én most láttam másodszor, és huhh, nagyon durva! Egyszerűen zseniális!
2010. jún. 2. 01:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
kemény film !!!
2010. aug. 12. 23:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi 12.-ben magyartanárunk kezdeményezésére néztük meg egy duplaórán, és én is azt mondom: valami döbbenet. Azóta is kedvenc filmem! Sőt, magyarérettségin említett magyartanárom egy olyan tételt talált ki nekünk, hogy egy általunk választott film szereplőinek egymáshoz fűződő kapcsolatait kellett kielemezni. Én a Rekviem egy álomért c. filmet választottam, de sajnos nem ezt a tételt húztam, pedig ezeknek a szereplőknek a kapcsolatrendszeréről aztán lehet mit mesélni! Fantasztikus, hiteles, és ami igen fontos: hatásos, nagyon hatásos!
2010. aug. 13. 00:06
 13/14 anonim válasza:
Elvont.
2010. aug. 13. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokszor láttam már, az egyik kedvenc filmem. A zenéje is zseniális, meg ahogy az egész témát kezelik...

sztem is minden korosztálynak ezt kéne megnéznie az unalmas felvilágosító filmek helyett, és külön pont, hogy "anyut" is bemutatják, hogy nem csak az a drog, amit a fiatalok használnak, és hogy tényleg bárki kerülhet ilyen helyzetbe.

Nézd meg a Trainspottingot is!

2010. aug. 14. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!