Férfi aktmodellre van igény szerintetek? (művészi jellegű)
Figyelt kérdés
Szivesen vállalnék elsősorban művészi jellegű aktmodellkedést átlagos allkatú pasiként. Van erre igény? Hol találhatom meg a célközönséget akit érdekelhet? Balaton mellett lakom, ha ez számít.2017. nov. 13. 11:56
1/2 anonim válasza:
Művészeti iskolákat keress meg, középiskolában nem tudom, mennyire van erre igény, de egyetemen biztosan.
2/2 anonim válasza:
Hát,énnekem fogalmam sincs, de érdeklődjél szerintem modellügynökségeknél, hogy foglalkoztatnak -e ilyen munkakörben, fotótémakörben embereket. Inkább ne a munkakör szóval kérdezd. Ilyen jellegű, ilyen tárgyú, ilyen témájú fotókkal, foglalkoznak-e. Vagy nemtom, lapozz bele esetleg néhány magazinba; amúgy szerintem , ha akt-modellnek jó lennél, akkor valszeg sima modellnek is. Amúgy van olyan , ahol ilyen fürdőnadrágot is reklámoznak pasikkal, pasiknak, szóval szerintem pl az is jó lehetne neked, vagy esetleg reklámokban szerepelni. Reklámokba egyébként pont jók az átlagemberek is, ahol úgy néznek ki a reklámszereplők, mint a "szomszéd Pista bácsi", vagy a tipikus "lány a szomszédból"-kinézetű Julika. Szóval szerintem próbálkozhatnál ilyen helyeknél, de amúgy egyébként van olyan, hogy megkeresel felhívsz egy fotóst, vagy írsz neki e-mailt, és akkor együtt kibéreltek egy stúdiót, és akkor ő csinál rólad akár ilyen portfóliót is, ha kéred, és terembérléssel meg a fotós kifizetésével, talán még esetleg sminkessel, fodrásszal, meg stylisttal is , olyan 35000 Ft-ért csinálnak rólad egy fotósorozatot stúdióban, és akkor utána közösen kiválasztjátok, hogy melyik képek kerüljenek be a portfóliódba, az egy ilyen kis füzet, amivel modellügynökséghez is beállíthatsz, meg saját magadnak is elrakosgathatod nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!