Férfi aktmodellre van igény szerintetek?
Figyelt kérdés
Szivesen vállalnék elsősorban művészi jellegű aktmodellkedést átlagos allkatú pasiként. Van erre igény? Hol találhatom meg a célközönséget akit érdekelhet?2017. jan. 24. 10:02
1/12 anonim válasza:
Érdeklődj a képzőművészeti egyetemen ill. más egyetemek képzőművészeti tanszékein, ahol rajzoláshoz, szobrászkodáshoz élő modellre van szükség.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, utánanézek.
2017. jan. 25. 10:02
3/12 anonim válasza:
Szerintem nincs. Volt mikor én is ilyesmit forgattam a fejemben, de sehol sem találtam ilyen igényt.
4/12 sándorjános válasza:
Rajzszakkörökben, középiskolákban, főiskolán, egyetemen is akad rá igény, de nem minden esetben van meghirdetve a munka, meg van olyan intézmény ami a költsége miatt nem engedi meg magának. Érdeklődni kell. Általában idősek szokták az ilyesmiket elvállalni nyugdij mellé. Az MKE-n vagyok festő szakos hallgató, nálunk úgy megy, hogy van egy felelős, aki feladata a modellek adminisztrációját rendezni, felvenni és tartani velük a kapcsolatot.
5/12 anonim válasza:
van persze, sőt! pont az a tapasztalat h lányokat nagyon könnyű találni, de fiú modellre összesen egyre emlékszem, őt is nagyon nehezen találtuk még jó pár éve rajzhoz, szobrászathoz. úgyh határozottan van, a fiúkra nagyságrendekkel nagyobb!
6/12 anonim válasza:
Én szívesen fotózok aktot. Fiút, lányt mindegy. TFCD, vagyis a képekért cserébe, nem kérek, nem kínálok érte pénzt.
7/12 anonim válasza:
rögtön rád sütik h meleg vagy, legalábbis az átlag, de nekem is van ilyen teljesen heteró haverom akinek az a dilije, hogy mindig fiúaktot fotóz, de már mániákusan. elismerem, nem rosszak a képei, csak emiatt őt is mindenki cseszegeti, pedig tényleg semmi köze a fiúkhoz. érdekes ....
8/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne a lehetőség, de akkor inkább fővárosi egyetemeken érdeklődjek?
9/12 anonim válasza:
igen, ott nyitottabbak. vidéken átlagban nagy a sötétség ilyen téren is (konkrétan hallottam h az egyik művész suliban perverz beteg állatnak nevezték az ötlet kitalálóját is, hogy mégis mit képzel, hogy aktot akar rajzolni, rajzoltatni, míg több bo-i helyen ez abszolút rutinszerű). aztán persze kivételek biztos vannak ...
10/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne, csak sajnos itt vidéken nem tudok ilyen lehetőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!