Lehet-e még újat alkotni a művészetben?
A filmekben már mindent elmondtak, könyvelben már mindent leírtak, a zenében sincs új a nap alatt.
Mindenhol ugyanazokat az ötleteket forgatják újból és újból, egyre ötlettelenebbül, egyre sótlanabbul, miközben a mai ember kulturális befogadóképessége csökkent, e miatt még tovább csupaszítják az "eladandó terméket", s így a kulturális alkotás még hígabb lesz.
Megspékelve azzal hogy akinek van kb netkapcsolata az máris művésznek érezheti magát, s a net okádja magából az "igazi nagyságokat". Mindenki hires és elismert akar lenni.
Nincsenek kiemelkedő alkotasok mint régen.
Lehet újat alkotni, ha az alkotó elég kreatív.
Nekem nagyon sok olyan ötletem, alkotásom van amiket csak tartogatok egyenlőre magamnak, mivel erőszeretettel lopnák ezeket...
Gazdag rokonom is rámírt nem egyszer puncsolva csináljak neki terveket s megveszi... aztán gyártani akarja.
Sárga földig lehordtam - belőlem SENKI nem húz hasznot!
Célom egy kis saját vállalkozás.
Megfogadtam magamnak csakis akkor fogom kiadni a nagyobb ötleteimet.
30-32éves koromra tervezem kivitelezni.
Művészet több ágához értek s imádom, nem tudnám megunni.
A filmeknél lehet nagyon észrevenni a haldoklást. Sok a feldolgozás pl mesét filmben aztán annyi...
Igen, a filmeknél ez nagyon látványos.
Sztem ne tartogasd. Tedd közzé. Én is ezt tettem, kiraktam a regényem a netre. Eredmény: senkit sem érdekel, le sem nyúlták de nem is olvassák :)
Alkoss és tedd közzé. Nyugi úgysem ebből fogsz megélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!