Amatőr írók, hogyan marketingeltétek a könyveteket?
Írom az első könyvemet. Amikor oda jutok, hogy végre kiadom, akkor hogyan terjesszem hírét/rreklámozzam?
Ha már valamelykőtök ezt végigcsinálta, adna néhány tanácsot?
Nem vagyok író, de nagyon szeretek olvasni, úgyhogy remélem azért nem bánod hogy válaszolok.
Szerintem az nagyon fontos, hogy jó legyen a könyvkiadód. Hiszen a kiadók is reklámozzák a könyvedet, főleg a közösségi oldalakon. Sok kiadót követek Facebookon, és van olyan kiadó, amelyik naponta többször is posztol, ezért mindig tisztában vagyok az új megjelenésekkel, és van olyan amelyik szinte soha, ezért simán elsiklok véletlenül a posztja felett.
Én a helyedben adnék néhány példányt a családomnak/barátaimnak akik esetlek szintén tovább tudják adni. Nyereményjátékot hirdetnék és/vagy odaadnám egy bloggernek, aki elolvassa, véleményt ír róla és persze azt sokan elolvassák.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tetszik valamelyik ötlet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!