Szeretnek jo idezetket kapni angolul. Segitenetek?
Olyan sok jo idezetet,kisszoveget latok ismeroseim kepei alatt..
Nem teljesen idezetek inkabb ilyen kis polaroidok.
Pl:” lekacagott szavak”,bizonyitsd be nekik hogy tevednek stb..ezek mind angolul
Sajnos en nem tanulik angolt ezert csak a forditokra tudok hagyatkozni..De ha irnatok parat jelentessel egyutt megkoszonnem.
En probalfam keresni interneten,instan,pinteressen de valahogy mindig csak hosszu “tomeg,nyalas” idezeteket adott ki”
Sokat segitenetek..Koszonom
Gondolom a cukik nem tudták feldolgozni, hogy valaki tudott értelmesen, és érdemben válaszolni egy kérdésre ezen az oldalon. Én felpontoztalak, szerintem jópofákat írtál :)
Kérdező drága, én nem tudok ilyeneket, de ha belefutok valamilyenben, gondolok rád, és elküldöm! Tumblr-ön amúgy nincsenek ilyenek?
Ezek nagyon jó, mély idézetek:
- My gun's bigger than yours.
- My ass, your face, what's the difference?
- I take it in the ass three times a day.
Do not push the river; it will flow by itself. (Ne told a folyót, folyni fog az magától.)
A candle loses nothing of its light by lighting another candle. (James Keller) - (A gyertya semmit nem veszít fényéből azáltal, hogy egy másik gyertyát meggyújt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!