Szeretnek jo idezetket kapni angolul. Segitenetek?
Olyan sok jo idezetet,kisszoveget latok ismeroseim kepei alatt..
Nem teljesen idezetek inkabb ilyen kis polaroidok.
Pl:” lekacagott szavak”,bizonyitsd be nekik hogy tevednek stb..ezek mind angolul
Sajnos en nem tanulik angolt ezert csak a forditokra tudok hagyatkozni..De ha irnatok parat jelentessel egyutt megkoszonnem.
En probalfam keresni interneten,instan,pinteressen de valahogy mindig csak hosszu “tomeg,nyalas” idezeteket adott ki”
Sokat segitenetek..Koszonom
Ezek egész jók:
I should learn languages, but I'm too lazy.
I would like to show off with my non-existing language skills.
Nagyon aranyos vagy!Nem szerettem volna sehova kitenni az idezeteket csak gyujtom oket:) Tudod en meg jelenleg nemetet es spanyolt tanulok! 16 eves vagyok egyebkent de nemetbol mar megvan a kozepfoku nyelvvizsgam:) angolt januartol fogom kezdeni
Ha neked ez lustasag akkor sajnalom..Koszonom a segitokeszseged massal ne probald ki szerintem..
Ha nem vay hozza tul lusta tanulj jo modort valahol
This princess saves herself.-Ez a hercegnő (vagyis te) magát menti meg.(vagyis nincs szüksége "hercegre")
The rebel in me will never die.- A lázadás soha nem fog kiveszni belőlem.
Leave your fears behind.-Hagyd a félelmeid magad mögött.
Cute. But devilish inside.- Cuki. De belül ördögi.
Take me to Neverland.-Vigyél el sohaországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!