Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Már elég régóta rajzolok....

Már elég régóta rajzolok. Mostanáig nem kértem semmiért semmit. Egy A2es vagy A3as portréért mennyit kérhetek el?

Figyelt kérdés
.
2017. szept. 8. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Tudod, én is elég régóta rajzolok (14 éve? bár hagytam ki időszakokat) és egyáltalán nem tudok rajzolni, ha engem kérdezel (kissé kritikus vagyok, de ezzel együtt). Plusz lehet valaki remek tájképben és pocsék portréban, embert rajzolni nehéz. Bár nyilván sokat rajzoltál embert, ha komolyan portrérajzolásban gondolkodsz. De nem mindegy, konkrétan mennyire vagy ügyes, de ugye, ha valaki megveszi csillió pénzért, akkor add el annyiért, a kereslet fura dolog...

Normál rajzolt portré árak? (Milyen eszközzel?) Erről nincs fogalmam, de hogy erősen információhiányos a kérdésed, abban bizonyos vagyok.

2017. szept. 8. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Legjobb,ha körülnézel,majd eldöntöd,hogy te hozzájuk képest hogy állsz.

[link]

2017. szept. 9. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Minőségtől függ, amit így vakon a kérdésből nem lehet megállapítani szivem.
2017. szept. 17. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy mondani szoktak annyit ersz amennyit elkerhetsz. Kerhetsz 100.000-ot egy grafikadert ha Neked pl 10-ezret sem adnak.
2017. szept. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!