Melyik a kedvenc Dali képed? (esetleg netlink)
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 09:29
1/13 anonim válasza:
Egyik sem. Az nem művészet! Beteg volt a lelke.
2/13 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én többre értékelem az ő kreativitását és fantáziáját, amivel megalkotott egy "új világot"
mint a realista festők műveit
mi értelem uyganaz látnunk a vásznon, mint a valóságban?
az csak másolás
én a kreativitásááért nagyra tartom Dalit
de nem próbállak meggyőzni, csak leírtama véleményem
2010. máj. 20. 09:38
5/13 anonim válasza:
szia! én is imádom Dalit.érdekes, hogy nekem is a kedvencem az Elfolyó id,:)de amúgy magát a művészetét szeretem úgy, ahogy van.
6/13 anonim válasza:
En nem szeretem a festeszetet ugy ahogy van, de Dali festmenyeit valahogy mindig kedveltem. Legjobb festmenye szamomra ketsegkivul a szuleteses kep.
7/13 anonim válasza:
Elfolyó idő és Lángoló zsiráf. Imádom dalit. És Beksinski-t is. :D
8/13 anonim válasza:
ELSŐ válaszolónak üzenem, hogy fessen egy nagyon fsza olajfestményt, fényképezze le, linkelje be, és aztán magyarázza, mi a művészet. :)
9/13 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Miért kellene ahhoz jól festenem, hogy véleményt alkossak a kérdésben? A festmények a nagyközönségnek szólnak, aminek része vagyok én is, te is. Attól még, hogy nem egyezik a véleményünk, az ízlésünk, nem kell mindjárt fröcsögni.
10/13 anonim válasza:
Dali zseni volt, de hogy állt-e olyan közel az igazsághoz, mint Caravaggio vagy Munkácsy hááát, nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!