Tetszenek nektek az ilyen rajzok?
igen, az a része tetszik, hogy végre ügyes embereket is látni... abba viszont igaza van egyik kommentelőnek, hogy az ilyenre feltalálták már a fényképezőt.
Pocsékolásnak érzem azt, hogy ilyen tehetséget csak haszontalan tárgyak másolására pazarolnak az ilyen alkotók, az helyett : hogy ÚJAT alkotnának.
legyen az egy illusztráció / karakter megvalósítása úgymond.
Kár értük. Jónak jók a vidik, de csak az ahogy amilyen minőségben dolgozik.
hobbiként foglalkozhat bárki bármivel, az már más hogy valakinek olyan hobbija van amivel ér is el valamit, ami kell pl megéléshez. Hatalmas előny/élmény, ha valaki hobbiját élheti, mint munka, mert számára nem egy kötelező nyűg. (persze vannak hátrányai is :P )
Én nem is értem a semmilyen monoton embereket, akik robotolnak "kényszerből a megélhetésért" és a pokolra kívánják a munkájukat.
Pár ilyen embert megkérdeztem, amikor panasz hagyta el a száját: "Mi lenne az amit szívesen dolgoznál?" "pl tegyük fel lenne egy adott munka amit akarsz magadnak s valaki mindent állna anyagilag pl szakma vagy üzletbe fektetés. Mit szeretnél/választanál, ami persze pénzt is hoz?"
Sokaknak fogalmuk sem volt. Még apám se tudott válaszolni, aki gyerekkoromba sokszor pofámba üvöltötte "mi az hogy nincs életcélod vagy elképzelésed".
Nos neki felnőttként sincs mai napig elképzelése, csak kényszeresen dolgozik szívrohammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!