1/14 anonim válasza:
Abban a sorrendben ahogy linkelted:
-nem
-nem
-nem
-igen
-igen
2/14 anonim válasza:
Az első és a harmadik nem kifejezetten, de a többi nagyon tetsuik. Szerintem a második a lgjobb.
3/14 anonim válasza:
Nem rossz, én felennyire jót se tudnák csinálni
4/14 anonim válasza:
Az első egy elég jó tanulmányfestmény. A második valami kísérletezgetés akar lenni, látszik, hogy élvezed az impasztó festést, de nagyobb érdeme nincs. A harmadik érdekes, és a nézet is nehéz. A negyedik viszonylag jó, bár tussal jobb lett volna. Az ötödik el van komponálva, és összességében ilyen kis képeket nagyon nehéz élvezni. Máskor nagyobbakat tölts fel!
5/14 anonim válasza:
az első nagyon jó megnézném nagyban is a többi szerintem rossz irány
6/14 A kérdező kommentje:
2011. nov. 19. 17:10
7/14 anonim válasza:
A legelső csoportból a második nem tetszik, a többit jónak mondanám, de sokkal jobban tetszenek azok amiket a második csoportban linkeltél.
8/14 anonim válasza:
Az új képek közül az első egész jó, bár a tónust inkább vonalkázással kellett volna megoldani. A másodikat nem tudom értékelni, viszont azt mondom, próbálj meg élő modell után rajzolni, ne fotóról! A harmadik kép, a digitális festmény nem rossz. A szeme kicsit fura, de nem rossz. A negyedik képet megint nem tudom értékelni, az ötödiknek viszont jó a technikája.
9/14 anonim válasza:
utolsó kommentelő, csak nem Rigó tanárúr? :'DDD
10/14 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy tanár úr lennék. Sem arról, hogy a megnevezett illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!