Szerintetek is nagyon rosszul rajzolok? :' ( 16/f
Itthon már megkaptam hogy nagyon nincs kézügyességem :( ,de én szeretek rajzolni..
Szerintetek gyakorlással rajzolhatok szépen?
Az árnyékokkal elég sok a probléma, az orr tragikus lett, a szem nem elég szimmetrikus, a szája is kicsit esetlen.
Van még hova fejlődni, de csak rengeteg gyakorlás kérdése az egész, rajz tanulható, bár Leonardo nem leszel.
Szerintem egyáltalán nem
Amúgy nekem az egyik oldalon az arca vastagabbnak tűnik, mint a másik oldalon;
Viszont az érzelmet tök jól sikerült megjeleníteni, nemtom, másoltad-e v saját kútfőből készült teljesen
Köszönöm a válaszokat.
Megfogadom a krtikikákat , belátom igazatok van ,de az egészet elégge összecsaptam .
Igaz nem járok rajztanárhoz , sosem jártam.
Mindent magamtól tanultam nem régiben kezdtem a rajzolást így unalomból, remélem hogy sok sok gyakorlással lehetek sokkal jobb. És igen ez egy Hobbit.
Még annyi kérdésem lenne hogy az árnyékoláskor az egész arcnak kell egy alap szín? Mert én csak úgy néhol árnyékolom , mint ahogy a képen látom.
Szerintem, belőled többet is kilehetne hozni. A korodhoz képest nem rossz! A rajz tanulható! Ha van elég kitartásod bármilyen szintre elérhetsz. Tapasztalat! Tessék, ezt a kérdést én tettem fel. Meg tudod nézni, honnan indultam és hol tartok jelenleg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
Árnyékot csak oda kell tenni, ahol a képen is van! Érdemes lenne fekete fehérbe rakni a képet. Kicsit állítani a kontraszton.
Árnyékoláshoz használj többféle keménységű ceruzát.
Én HB, 2-4-6-8B használok.
Amire nagyon rá kell feküdnöd az a árnyékolás! No meg az arányok.
Soha, ne használj ilyen erős belső vonalakat. Egy realisztikus rajz nem vonalakból épül fel! Hanem árnyékokból. Mindig árnyékokból pakold össze a rajzaidat.
Használj több árnyalatot mert ez édes kevés! Mindig rétegről, rétegre építsd fel az árnyékokat.
Kezdőként, érdemes világosabbal kezdeni, majd ezt fokozatosan más keménységű ceruzával sötétíteni. Kifelé pedig halványítva...
Ha bármi kérdésed van írj bátran. Szívesen segítek.:D
Huu pont ma olvastam a kérdésed rögtön leesett az állam , az lány haját is olyan jól megcsináltad , tényleg a szemembe te már profi vagy :o
Megfogadom a tanácsodat . köszi .
Szerintem majd írok privibe , ha van valami amit nem tudok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!