Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rendelt valaki a kreatívhaz.hu...

Rendelt valaki a kreatívhaz.hu-ról, tapasztalatok? Neten elég vegyes vélemények vannak.

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia , én is azon gondolkodom, hogy rendelek onnan. te már rendeltél?
2017. máj. 8. 09:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Még nem rendeltem.

De lehet, nem is fogok. Az oldalukon állítólag gyorsan válaszol az ügyfélszolgálat, segítőkészek stbstb.. de a face-es profiljukon rengetegen lehúzták őket.

Nagy értékű cuccról lenne szó, szóval.. nem tudom. :)

(( Végülis, nem élet-halál kérdése a dolog, csak van egy típusú festék, amit szeretnék kipróbálni- máshonnan, "általam kipróbált helyről" rendeltem pár darabot belőle, ha azok tetszenek, akkor fogom innen a teljes készletet megvenni ( mivel az ára barátibb sokkal) .. ha addigra lesz bátorságom :D)))

2017. máj. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!