Szerintetek is Sergei Polunin a leghelyesebb balett táncos napjainkban? És persze a legtehetségesebb?
Nekem Roberto Bolle vagy James Whiteside a leghelyesebb. :) Sergei Polunin-ra mint művészre felnézek, főleg a bátorságáért hogy nem a kényelmes utat választotta, de őszintén én nem tartom túl helyesnek. Nem nagyon tudom megítélni, hogy ki a legtehetségesebb, de nekem van pár ember aki kiemelkedő: pl. Steven McRae, Marcelo Gomes, Roberto Bolle, Apáti Bence.
Szerintem nem ciki, ha belebolondultál (főleg, hogy én is hasonló helyzetben vagyok csak mással kapcsolatban), de őszintén syerintem nincs sok esély a találkozásra.
17 évesen még belefér, de bocsi, 27 évesen?! Ne már...
Amúgy tehetséges táncos, de csak a botrányai miatt van ennyire felfújva. Az összes nagyobb társulatban akad egy-két pasi, aki legalább ugyanolyan jó, csak a nevét se tudod, mert "csak" csendesen és alázattal végzi a dolgát.
A "helyesség" meg... Hát nekem ez az orosz típus sose jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!