Mivel készíthette a képeit, és hogyan?
Nagyon megtetszettek az egyik csajnak a képei, és azon agyalok hogy kísérletezek picit az ő stílusában.
Szerintetek miket használ, és hogyan?
A leírásban "markers"-t ír, lehetséges hogy színes filctollal alkot?
Sokféle marker, vagyis alkoholos művészfilc létezik. Konkrét márkát ugyan nem ír, mindenesetre valószínűleg vagy Copic-ot, Promarkert, Touch Twin-t, esetleg Prismacolort használ. (Ezek közül az első három idehaza is kapható, jómagam is használom őket. :D )
A márka igazából nem lényeg, a lényeg, hogy ezekkel a markerekkel (illetve néhol színes ceruzát is említ, a finomabb részletek, árnyalatok kidolgozásához) lehet a képen látható hatást elérni. :)
Jaj Hilaaa^^ Nem gondoltam hogy őt fogom itt látni:D
Amúgy igen filctoll, de szerintem többfélét használ. Ahol "vonalas" egy kicsit, ott szerintem jó a legolcsóbb sima filctoll (bár ott a színek limitáltak és viszonylag hamar kifogynak, nem biztos hogy összességében megéri) vagy egy pro marker például. Ahol egységesebb a szín, ott meg copic vagy valami olyan lehet jó, aminek van "brush tip"-je, meg lehet hogy nem árt megfelelő papírra dolgozni, különben nagyon nehéz vagy lehetetlen nagy egységes felületet létrehozni. De azt is el tudom képzelni hogy valamilyen jó jó minőségű (azaz magas pigmenttartalmú) tintával festi ki a nagyobb felületeket, vagy ha ő nem is úgy csinálja, szerintem az is járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!