Hogyan tudadhatnám a szüleimmel? (Többi lent)
Szerintem nyugodtan megbeszélheted vele :)
Nem hiszem, hogy zavarná a dolog. Ha szereted csinálni, úgy érzed jó is vagy benne, és fontos neked, akkor meg fogja érteni. Nem azt közlöd vele, hogy bungee jumping őrült lettél, csak azt, hogy szeretsz festeni :D
Nem tudom ez mennyire segít neked, de ha nem bánod megosztanék egy személyes tapasztalatot:D Szerencsére engem anyukám támogat, de apukám például sosem értette és becsülte a hobbimat. Mindig felhozta, hogy abba kéne hagynom, és inkább tanulnom helyette, de én kitartottam mellette, mert szeretem csinálni, és fontos nekem. És igaz, hogy évekbe telt, de végül apukám is megértette, milyen fontos számomra, és bár még mindig nem támogatja, elfogadta, és már nem mondogatja, hogy hagyjam abba.
Ezért úgy gondolom, ha kitartasz és nem adod fel, egy napon talán anyukád is megérti majd :)
A grafitti/ street art műfajban is vannak már befutott, elismert művészek, akik keresnek is a dologgal.
A londoni East End szuper példája a tehetségek kibontakozásának. Tényleg szuperek!
Kívánok kitartást, és hozzá sok sikert - egyszer csak megenyhülnek. Tesói támogatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!