Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan tudadhatnám a szüleimme...

Hogyan tudadhatnám a szüleimmel? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Már egészen kicsi kororm óta érdekel a fesészet illetve a Garaffitizés. Elkezdtem nézni egy sororzatot(Elcserélt lányok) aminek néhány része nagyon megfogott. Mégpedig azok az epizódok amelyek a graffitizésről szólnak még az első évedban. Ez miatt a sorozat miatt érzem úgy hogy jó lenne ha Én is tudnék kint a falakon Graffitizni,mert eddig csak lapra vagy olyan táblára graffitiztem. Bárki aki látta a "műveimet" azt mindta ezzel érdemes lenne foglalkoznom és én is magyon szívesen foglalkoznék többet ezzel a dologgal. Nemcsak a Graffitivel hanem a festéssel is. Viszont van egy olyan gond,hogy anyukámmal hogyan tudnám közölni hogy festek és főként inkább Graffitizek. Szóval ebben szeretnék segítséget kérni. Válaszokat előre is köszönöm. 14/L

#sorozat #graffiti #példaképem:Banksy
2017. ápr. 13. 21:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Szerintem nyugodtan megbeszélheted vele :)

Nem hiszem, hogy zavarná a dolog. Ha szereted csinálni, úgy érzed jó is vagy benne, és fontos neked, akkor meg fogja érteni. Nem azt közlöd vele, hogy bungee jumping őrült lettél, csak azt, hogy szeretsz festeni :D

2017. ápr. 13. 22:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy az én anyám egyátalán nem az a fajta aki rábólint és megérti a dolgokat. Ő pont,hogy iszonyatosan szigorú,szinte semmit nem enged meg. A korom miatt azt hiszi,hogy ez csak egy ,,kis tini hóbort,, és majd elmúlik.Azt pedig nem érti hogy egy ,,tini hóbort,,nem tart már 4 éves korom óta. Nagyon nehéz Őt bármire is rávenni.
2017. ápr. 14. 08:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Látta már a festményeidet, műveidet?
2017. ápr. 14. 10:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem.Ha felhozom Neki akkor azt mondja hogy majd máskor megnézi vagy azt hogy hagyjam már abba ezt a hülyeséget. :(
2017. ápr. 14. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
A nagyszüleid esetleg nem tudnának támogatni ebben?
2017. ápr. 14. 10:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem,ők szintén nem értékelik az ilyet.Ők olyanok mint az anyám. Csak a suliban támogatnak engem ezzel kapcsolatban,viszont a tanárok hiába beszéltek anyával még engem cseszett le hogy miért uszítom rá még a tanárokat.Szó szerint semmiben nem támogat és nem enged el sehova csak akkor ha majd ,,16éves leszek,,
2017. ápr. 14. 17:10
 7/13 anonim válasza:
100%

Nem tudom ez mennyire segít neked, de ha nem bánod megosztanék egy személyes tapasztalatot:D Szerencsére engem anyukám támogat, de apukám például sosem értette és becsülte a hobbimat. Mindig felhozta, hogy abba kéne hagynom, és inkább tanulnom helyette, de én kitartottam mellette, mert szeretem csinálni, és fontos nekem. És igaz, hogy évekbe telt, de végül apukám is megértette, milyen fontos számomra, és bár még mindig nem támogatja, elfogadta, és már nem mondogatja, hogy hagyjam abba.

Ezért úgy gondolom, ha kitartasz és nem adod fel, egy napon talán anyukád is megérti majd :)

2017. ápr. 14. 20:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem is folyton ezt mondogatj anyukám. Köszönöm a válaszokat. Kitartok a hobbim mellett és nem adom fel.
2017. ápr. 14. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A grafitti/ street art műfajban is vannak már befutott, elismert művészek, akik keresnek is a dologgal.

A londoni East End szuper példája a tehetségek kibontakozásának. Tényleg szuperek!

Kívánok kitartást, és hozzá sok sikert - egyszer csak megenyhülnek. Tesói támogatás?

[link]

2017. ápr. 16. 04:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Őt ismered?

[link]

2017. ápr. 16. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!