Hogyan is kezdjek bele teljesen kezdőként?
A kedvenc hobbim a fotózás.
Leginkább a természetet fotózom de igazából minden félét amiben meg látom azt a dolgot amiért én valamit művészinek gondolok/látok.
Már nagyon régóta motoszkál a fejemben hogy a fotóimat megszeretném festeni de eddig mindig elvetettem az ötletet mivel ezen a területen elég tájékozatlan vagyok és nem is tudtam hogyan is kezdjek bele.
Most ahogy nézegettem a képeket újra eszembe jutott és még mindig nagyon csiklandoz a gondolat hogy kipróbáljam magam ilyen téren is.
Véleményt, tanácsot szeretnék kérni hogy is kezdjem milyen eszközök, anyagok lennének tökéletesek egy kezdő számára.
Előre is köszönöm a javaslatokat. :)
Köszönöm szépen a tanácsodat mindenképp megfogadom.
Régebben festegettem temperával meg rajzoltam is de már jó pár éve abba maradt.
Igazából nem gondoltam hogy én ezt profin fogom művelni egyszerűen ki szeretném próbàlni mert mint mondtam már egy jó ideje motoszkál bennem az ötlet. Szóval hobbi szinten gondoltam ezt az egészet kis kreatívkodás és ki tudja lehet valami jó sül ki belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!