Létezik olyan ember az univerzumban, aki szereti a leíró nyelvtant, és nem én vagyok?
10.-es lány vagyok, és másodiktól 8.-ig a nyelvtan volt a kedvenc tantárgyam. Azon belül is a szóelemzés, mondatelemzés, mássalhangzótörvények, a helyesírási szabályok vizsgálata, ilyesmik. És két hete találkoztam az első olyan emberrel, aki nem nézett ufónak, amikor ezt a tényt megtudta rólam, és egy nagyon jót beszélgettünk :D
Nos hát az a kérdésem, hogy van köztetek olyan, (lehetőleg középsulis/egyetemista), aki szintén ilyesmi érdeklődésű? Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akiket ez határozottan érdekel, esetleg új ötleteik és megfigyeléseik vannak, akármi.
A családomat és a barátaimat sajna untatja a téma, (nem is értem, miért..😐) tehát ilyen dolgokról nemigen tudok senki őszinte érdeklődővel beszélni. De gondoltam, hátha a hétmilliárd emberből nem én és ez a bizonyos másik lány vagyunk egyedül ilyen elvetemültek, szóval ha valaki magára ismert, ne tartsa magában!;)
Nem ismerkedni akarok, úgyhogy tényleg csak azok írjanak, akiket ez az egész érdekel!
Köszi :)
Az unokatesóm kedvenc tantárgya. Én nem szeretem. Kicsit unalmasnak tartom a mondatelemzést.
Ez az egy tantárgy van amiből mindig 4-es vagyok. Bár jövöre ki kéne javítani. Nem tudom, a nemszeretemség ellenére meg kéne próbálni.
Pl.: nyelvtantanárom is szereti a nyelvtant. :::)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!