Mit gondoltok milyen lesz a rajzom? Kép.
Sziasztok, őszinte véleményetek várok. Tudom még közel sincs kész... Mit gondoltok nagyon gáz? Nagyon szeretek portrézni, nagyjából 1.5 éve foglalkozom rajzolással.
1.
2.
Az átlag embernek minden szép, amit ők nem tudnak megcsinálni.
Sokszor a 2perces vázlataimra már mondták, hogy de szép....ember, kész sincs.
Hiába a bekockázott lap, valahogy szegény így is torz lett. A tónus pedig árulkodik, hogy elég bizonytalan vagy. (8.as korom óta tanultam hivatalosan rajzolni, művészetibe jártam)
Sokszor elfeledik, hogy a rajz se egy olyan dolog "nah akkor én most szarvast , embert rajzolok"
Mindennek megvannak az alapjai! S ha azok nem mennek, akkor nem lesz jó a végeredmény.
A ház alapja is ha nincs rendesen megcsinálva, egy nagyobb esőzés összedöntheti a házat.
Nem poénból rajzoltunk éveken át kockákat,téglalapokat stb. Az arányérzék fejlesztésének kezdete.
Radírt fél évig használtam csak, utána nem is vittem. Volt hogy nem volt ceruzám s neki álltam szó nélkül golyós tollal, mert nem akartam felszerelés hiány miatt 1-est x') De az eredményem miatt elnézte a tanárom.
S igen, igaza van a másik kommentelőnek, annyi óra munka után ez kevés teljesítmény. 3tanóra alatt mi full kész rajzokat adtunk le.
Egy színes ceruza rajzom volt 6óra munka, de ez színes nem egy színű tónusos.
Mostanában szobrászat fele húz a kedvem >< sok mindenhez értek és még vannak dolgok amik érdekelnek. Csak ugye nem lehet mindent, az életünk ideje korlátozott. Ígyis megmondták lőjem le magam, hiperaktív az agyam.
Vannak éjszakák, mikor felkelek, mert van egy új ötletem x') lerajzolom, majd vissza alszok. ~0~"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!