Vers, én írtam jó lett?
Egy átlagos nap
Felkelek és megmosom az arcomat de csak nutellás kenyérben fürdök meg !
Édesen akarom kezdeni a napot és feketén mint a legfeketébb néger aki most ott ül valahol Afrikában és csuklik mert megérezte hogy egy fehér európai őt emlegeti versében .
Aztán megfordulnak a hegyek megfordulnak a házak és megnézem magamat a tükör alatti fiókos szekrényben így legalább nem tudom , csak sejtem hogy hülyén nézek ki nutellás fejjel …
Valami robban valami horkan valami SIKÍT . Egy LÓ ! Egy LÓ áll a küszöböm előtt és engem figyel !? Mit akar ? Mit akar ez tőlem ? Anya elmentem ! Anya majd jövök ! Anya már nincs ! Anya már halott ! Apa elmentem ! Apa majd jövök ! Apa már nincs ! Apa már halott !
Nyerít ! Prüszköl és én leköpöm benne az állatot ! Mert mi ő nekem ? Ki ő nekem ? És egy fülpiszkáló belém hasít agyamig tolom a fehér vattát és látom hogy ez a ló vörösen tüzel és arra vár kilépjek szobámból hogy elvigyen elakar vinni zúgni menni csak el innen menni !
Visszafekszek hagyom ezt a napot a lovakra magasról szarok !
Mélyre szántasz, te paraszt! :D
(amúgy nagyon töccik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!