Van-e joga egy mentális egészségügyi intézménynek birtokában tartani a "betegek" alkotásait?
Tisztelt Kérdező!
Ha ez mind igaz, amit írtál, akkor valószínűleg egy nagyon lelkiismeretes mentálhigiénés szakember lehetsz!
Annyi a közös bennünk, hogy én is más betegek jogaiért harcolnék. (Ezt komolyan írom!)
Viszont ez egy sokkal lassabb folyamat, mint gondoltam. Nekem is borzasztó nehéz türelmesnek lennem - de azt gondolom, hogy hosszabb távon talán kifizetődőbb...
Biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk csak mi ketten ugyanezen a véleményen. Sokan inkább hallgatnak,tűrnek, mint hogy hangoztassák a véleményüket. (Persze megfelelő stílusban.)
Ui: elnézést, ha a tegező hangnem bántó. Válthatok én is magázódásra. (Erre oda sem figyeltem, mikor válaszoltam.)
Írtam privátot, de nem válaszoltál rá.
Ha mindenképpen nyíltan szeretnéd hangoztatni a véleményedet, érdemes lenne talán más fórumokra ellátogatnod.
2009 augusztusa óta tapasztalom (amióta ismerem ezt az oldalt), hogy nem változik az "értelmiségi arculata". Főként persze a testbeszéd TELJES HIÁNYA miatt.
Türelmedet kérem, amíg időt tudok szakítani a további ESETLEGES együttműködésünkre. Nekem is közbejött számtalan váratlan elintéznivaló ezen a héten.
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy Férfival avagy Nővel levelezek-e? Életkorod?
Üdv: egy 42 éves Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!