Ez férfinak néz ki, de közben meg a karja az nő..
Az úszógatyája férfi, de nagyon vékony a karja..
A vádlija pedig konkrétan kissé kiáll..
Múltkor én mondtam a csajszinál, hogy kell az íves, itt viszont már túl sok... Ennyire azért nem kell.
"A térd kalácsra nem fektettél nagy hangsúlyt.."
Ebből az aspektusból nem is kell annyira. Akár el is hagyhatja innen nézve! :D
A hibák nem itt kezdődnek.
Hanem ott, hogy nagyon vékony a karja egy férfihez képest, és a vádlija kiáll elég szépen.
Ha ezek meglennének, a rajz pontosságától függően akár még tökéletes is lehet!
Itt, ezen a rajzon egyébként nem kell milliméterre pontosan minden egyes domborulatot, ívet megrajzolni, mivel ez egy elnagyolt kép, stílus lesz, viszont, ha betartja az arányokat, és nem vét fizikai nagy bakikat, akkor jó lesz!
Hát izé.. mintha nem lennének jól a csontjai.
Próbáld meg belerajzolni képzeletben . Szerintem a csuklója és térde hiányzik.
Amit tennék:
Lefotóznék valakit (ha nincs ilyen fotóm) és megnézném a hajlási pontokat hol helyezkednek el, milyen szögben állnak egymáshoz képest,ha a váz jó,akkor mehetnek rá az izmok.
Na izom oda nem kell... Azok kellenek rá a legkevésbé!
Egy művészi rajzon ne legyenek izmok, ki nem állhatom!
Ha ilyet akarnék látni, lemennék egy konditerembe!!
De művészi képen ne legyen, gusztustalannak tartom!
Előző, egy művészi kép sokféle lehet.. lehet,hogy pont az izmok miatt lesz az, de ez nem jelenti azt,hogy feltétlen anatómiailag pontosnak kell lenni.
Azt a nehéz megtalálni,ha valaki eltér a természetestől,hogy mennyire kell eltérnie és hogyan,hogy az mégis egybe legyen:)
De lehet pont az izomzatban nem tér el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!