Milyen szintetizátort vegyek, ha kezdő vagyok teljes mértékben?
Soha nem zenéltem, nem jártam zeneiskolába, bár mindig is nagy álmom volt, hogy megtanuljak legalább 1 hangszeren játszani.
Végül a szintetizátor mellett döntöttem.
(Egy gyors kérdés: tényleg igaz, hogy azt lehet fülhallgatóval hallgatni? Így nem zavarva a lakótársakat?)
Maximum 45 ezer forintom van rá. Milyet ajánlanátok?
Milyen paramétereket érdemes figyelembe venni? Milyen oldalról érdemes rendelni?
A közel jövővel kapcsolatban: tudnátok ajánlani ingyenes online kurzusokat, ahol elsajátíthatom az alapokat? Vagy esetleg könyvet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia,
szintetizätoron nagyon sok mindent lehet csinälni, jo lenne beloni, hogy kb. mit szeretnel:
Van ugye a mulatos szintis, aki benyomja a zenei alapot es raklimpirozik valami. Aztan vannak akik inkabb zongoranak hasznaljak a szintetizatort, aztan vannak akik pop/rock zenekarokban alafestest es dallamokat jatszanak es igy tovabb. 45-ert szerintem inkabb a hasznaltak kozott nezelodj, ami fontos, hogy olyat vegyel, ami legalabb 5 oktavos es dinamikus billentesu!
Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
1. válaszoló: Inkább zongorázni szeretnék rajta, nem mulatósat/pop-ot játszani.
2. válaszoló: Sajnos most csak ennyit tudok rákölteni. Azt mondod nem is érdemes ennyiért venni? Inkább várjak és vegyek jobbat?
Az a baj, hogy nem mernék költeni 45-nél többet rá, mert még sosem zenéltem, ergó ha az alapokhoz jó, akkor már örülök. A lényeg, hogy olyan "klasszikus hangzást" szeretnék elérni. Persze tudom, ennyiért nem fogok eljátszani még a legegyszerűbb darabok közül egyiket sem normálisan, de ha már kicsit is ki tudom elégíteni "művészi" énemet, már jól jártam.
Szia!
En eleg kiemelkedo rajzos vagyok, szoval uyg jrok most neked.
A rajznak ALIG VAN KOZE KEZUGYESSEGHEZ! ezt az okoskodonak irom. "Kezugyessegrol hallottal mar?" A latasmod a lenyeg. Hogy lasd az aranyokat. Az a lenyeg, hogy magad korul allandoan fiygelj. Amikor mesz az utcan, nezd a fakat, az emberek arcat es magadban folyamatosan jegyezd az arynekokat, aranyokat, kepeket. A latasmod a fontos nem a kezed. Az hogy valakit emlekezetbol lerajzolj ahoz nem egy honap vagy egy ev kell , hanem tobb ev kitarto rajzolas (napi szinten). Tehetsegtol is fugg a rajzolas, de tanulni is lehet. A lenyeg hogy nezd az aranyokat. Folyamatosan futtasd a felyedben horizontodon a fejbeli vonalzokat, az arnyeekokat figyeld es a finomsagokat. Keprol sose rajzolj mert nrm tanulsz meg latni! Takj le magad ele targyakat, es egy udo utan nagyon belelendulsz igy.
Renelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!